Kjøpsvilkår

Kjøpsvilkår for Loppejakt.no

Velkommen til Loppejakt.no, drevet av Heftig Media ENK, Org nr 924 942 428. Ved å bruke tjenestene tilbudt på Loppejakt.no, aksepterer du følgende vilkår. Vennligst les dem nøye.

1. Generelt

Loppejakt.no tilbyr en plattform hvor brukere kan betale for å få sine garasjesalg, loppemarkeder, eller brukthandelsalg oppført på vårt nettsted. Disse vilkårene regulerer din bruk av Loppejakt.no og alle relaterte tjenester.

2. Tjenester

Ved kjøp av oppføringstjenester fra Loppejakt.no, forplikter du deg til å oppgi nøyaktig og oppdatert informasjon om ditt salg. Heftig Media ENK forbeholder seg retten til å avvise eller fjerne oppføringer som inneholder uriktig informasjon eller er i strid med våre retningslinjer.

3. Betaling

Betaling for tjenester gjøres på forhånd og kan gjennomføres via de betalingsmetoder som er tilgjengelige på Loppejakt.no. For bedrifter tilbyr vi også betaling gjennom faktura. Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer gjeldende merverdiavgift (MVA).

4. Kansellering og refusjon

Kansellering av tjenester kan gjøres innen 14 dager etter kjøpsdato, forutsatt at oppføringen ikke allerede er blitt publisert på Loppejakt.no. Ved kansellering under disse forholdene vil full refusjon bli gitt. Refusjon etter at oppføringen er publisert er ikke mulig.

5. Ansvarsbegrensning

Heftig Media ENK er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tap som følge av bruk av Loppejakt.no, inkludert men ikke begrenset til tap av fortjeneste eller forventede besparelser. Vi garanterer ikke for antall besøkende, salg eller interesse som genereres gjennom oppføringen.

6. Immaterielle rettigheter

Logoer og grafikk fra Loppejakt.no er beskyttet av immaterielle rettigheter og tilhører Heftig Media ENK eller våre partnere. Uten uttrykkelig skriftlig tillatelse er det ikke tillatt å kopiere, reprodusere, eller på annen måte bruke noe av innholdet.

7. Endringer i vilkår

Heftig Media ENK forbeholder seg retten til å endre disse kjøpsvilkårene uten forvarsel. Den nyeste versjonen av vilkårene vil alltid være tilgjengelig på Loppejakt.no.

Ved å fortsette å bruke Loppejakt.no, aksepterer du de oppdaterte kjøpsvilkårene.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om disse kjøpsvilkårene, vennligst kontakt oss på kundeservide@loppejakt.no.